Interactief scherm met hoge resolutie

Wacom breidt de serie PL-interactieve pen displays uit met een nieuw model dat de voordelen van een pentablet combineert met een hoogwaardig TFT-scherm.

Wacom breidt de serie PL-interactieve pen displays uit met een nieuw model dat de voordelen van een pentablet combineert met een hoogwaardig TFT-scherm.

De Wacom PL-900 is een nieuw pentablet met een 19-inch scherm met SXGA-resolutie (1.280 x 1.024 pixels). Het scherm heeft een anti-glansbehandeling en biedt een grote kijkhoek. De PL-900 is bedoeld voor onderwijsinstellingen en bedrijven die gebruikmaken van audiovisuele apparatuur voor meetings, presentaties en videoconferenties. Met de draadloze en batterijloze pen kun je rechtstreeks op het scherm navigeren en ook aantekeningen en schetsen maken. De digitale pen is drukgevoelig. Door de goede hand-oog coördinatie en verbeterde nauwkeurigheid is de combinatie volgens Wacom uitstekend geschikt voor presentaties.De PL-900 heeft ingebouwde beeldschermaanpassing. Standaard heeft het scherm een 4:3 aspectratio, maar wanneer deze wordt verbonden aan een breedbeeldlaptop of andere hardware, verandert deze ratio automatisch naar 16:10.De PL-900 biedt geavanceerde videomogelijkheden met de toevoeging van de DVI-I input en DVI-I output. Dit betekent dat analoge en digitale videobronnen kunnen worden gebruikt. Ook worden nu analoge en digitale output naar projectors en displays ondersteund, zodat een extra DVI-splitter niet meer nodig is. Deze plug-and-play eigenschap maakt de PL-900 nog gemakkelijker in gebruik.De Wacom PL-900 werkt met Windows en MAC OS en kost 1.499,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content