iPod-speler voor installatie in een 19-inch audiorack

In combinatie met de populaire iPod van Apple kan je met de nieuwe Fit for Sound Fitness Rack-Mount Player van Numark gebruik maken van je digitale muziekcollectie. Het systeem is vooral bedoeld voor gebruik in fitnesscentra, bars, restaurants en andere openbare ruimtes.

In combinatie met de populaire iPod van Apple kan je met de nieuwe Fit for Sound Fitness Rack-Mount Player van Numark gebruik maken van je digitale muziekcollectie. Het systeem is vooral bedoeld voor gebruik in fitnesscentra, bars, restaurants en andere openbare ruimtes.

Het concept van de Fit for Sound Fitness Rack-Mount Player van Numark is eenvoudig: naast de speler heb je een iPod en ook actieve luidsprekers of een versterker nodig waarop je het toestel aansluit. In de verpakking treffen we naast het toestel zelf, een afstandsbediening, voedingskabel, RCA-kabels, handleiding en een cd-rom aan. De cd-rom kan je gebruiken om het programma MixMeister Express te installeren. Dat is een programma waarmee je zelf snel mixen kan maken van je favoriete muziek, net zoals een dj.

Navigeren Het apparaat zelf is bedoeld voor installatie in een 19-inch audiorack. Het oogt mooi en heeft een modern design. De achtergrond is zilverkleurig en de toetsen zijn zwart en wit met Apple-witte elementen rond de toetsen. Bovendien zit er een lampje rond de aan/uit-knop verwerkt. Het toestel beschikt over een aantal prominent aanwezige toetsen. De opvallendste is het jogwiel, waarmee je de iPod kan bedienen zoals met het wieltje op de iPod zelf. De aan/uit-knop blijkt een opvallend blauw licht te hebben. Verder kan je met de Menu- en Enter-toetsenn navigeren door het menu van de iPod. Ook zijn er toetsen om naar een volgend of vorig nummer te navigeren en om te pauzeren of verder te spelen. Bij het toestel hoort ook een eenvoudige, maar kleine afstandsbediening.

Kwaliteit De kwaliteit van de audio zal grotendeels afhankelijk zijn van je muziekbestanden en je versterker. Als de kwaliteit van je bestanden en je versterker voldoende goed is, zal je met dit toestel goede muziek kunnen afspelen. Het toestel zelf gaat de muziekkwaliteit zeker niet omlaag halen, integendeel.

Conclusie Uitbaters van fitnesscentra, restaurants, bars of andere publieke ruimtes halen met de Numark Fit for Sound Fitness Rack-Mount Player een degelijke digitale speler in huis die ze in een audio-rack kunnen plaatsen. De speler is eenvoudig te bedienen en doet wat hij moet doen: spelen van audio (en video) die opgeslagen is op een iPod. De bediening is kinderlijk eenvoudig en ook de aansluiting op zich mag geen probleem vormen, zelfs niet voor een leek.

Bron: www.diskidee.be Nick Kinschots

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content