Jabra headsets voor Unified Communications

Opvallendste kenmerk van de nieuwe serie Jabra headsets is het aanraakgevoelige scherm waarmee de basisstations zijn uitgevoerd.

Opvallendste kenmerk van de nieuwe serie Jabra headsets is het aanraakgevoelige scherm waarmee de basisstations zijn uitgevoerd.

GN Netcom kondigt twee draadloze headset-series aan. De Jabra PRO-serie functioneert op basis van DECT en is speciaal ontworpen voor kantoorgebruik. De GO-serie integreert Bluetooth en richt zich op gebruikers die niet kantoorgebonden zijn. De Bluetooth modellen van de Jabra GO 6400-serie hebben een reikwijdte tot maximaal 100 meter.Beide series headsets hebben op het basisstation een aanraakgevoelig scherm. Via het 2,4-inch kleurenscherm (240 x 230 pixels) kun je de de headsets installeren en bedienen. De SmartSetup-assistent begeleidt de installatie door middel van animatie en tekst. Verschillende apparaten, zoals de vaste telefoon, mobiele telefoon en softphone (computer), kun je via het scherm op het basisstation beheren. De functionaliteit van de headset is erop gericht alle spraak, of het nu via de vaste telefoon, gsm of softphone is, samen te brengen in één apparaat.De Jabra PRO 9400 en de Jabra GO 6400-series hebben een multifunctionele knop en een sensorveld op de headset zelf, waarmee je belangrijke telefoonfuncties, zoals het opnemen en beëindigen van een gesprek, het afwijzen van inkomende gesprekken, het opnieuw kiezen van een nummer en het inkomende volume, kan regelen.De Jabra GO en de Jabra PRO-series zijn vanaf september 2009 verkrijgbaar. De adviesprijs voor de Jabra GO 6400-serie begint bij 159 euro. De Jabra PRO 9400-serie is beschikbaar vanaf 379 euro (prijzen excl. BTW).

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content