Klein, robuust en waterdicht speakertje

Ultimate Ears WonderBoom © Ultimate Ears

De WonderBoom is een nieuw model in Ultimate Ears’ serie draagbare en waterdichte luidsprekers. Het kleine speakertje past in de palm van je hand en is val- en waterbestendig.

De nieuwe WonderBoom van Ultimate Ears is een Bluetooth luidspreker die erg draagbaar is. Het speakertje heeft een ronde uitvoering met een diameter van 93,5 mm en een hoogte van 102 mm. Het weegt 425 gram.

Net zoals de eerder gelanceerde UE Boom2 en de UE MegaBoom biedt de WonderBoom 360-graden geluid. Het frequentiebereik loopt van 80 Hz tot 20 kHz. De speaker heeft een Bluetooth-bereik van drieëndertig meter.

Met de UE-knop bovenop de luidspreker kan je muziek afspelen, pauzeren, skippen. Ook kan je een verbinding maken met tot twee andere Wonderboom-speakers.

De WonderBoom is IPX67 gecertificeerd, waardoor het zowel waterdicht als stofbestendig is. Het speakertje overleeft een val vanaf een hoogte van maximaal 1,5 meter. Ook kan het 30 minuten lang tot één meter onder water overleven. Het blijft trouwens ook drijven.

De herlaadbare lithium-ion batterij houdt het tot 10 uur uit en opladen via de micro-USB aansluiting duurt 2,8 uur.

De Ultimate Ears WonderBooom is vanaf begin april verkrijgbaar voor een adviesprijs van 99 euro in de kleuren Stone (grijs), Phantom (zwart), Fireball (rood), SubZero (blauw), Cashmere (roze) en Lilac (paars).

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content