Kleine, oplaadbare Bluetooth-speaker

De Ultimate Ears UE Mini Boom is een kleine, oplaadbare Bluetooth-speaker met monogeluid die je draadloos kan koppelen met een tweede UE Mini Boom om stereogeluid te verkrijgen.

Ultimate Ears, een merk van de Logitech-groep, introduceert met de UE Mini Boom compacte Bluetooth-speaker produceert een helder monogeluid met diepe bas. Het kleine speakertje heeft een metalen frame met rubberen bescherming en is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder oranje, paars, geel en zwart.


Je kunt er draadloos muziek naar toe sturen tot op maximaal 15 meter afstand. De oplaadbare batterij van de UE Mini Boom gaat tien uur mee. Je laadt deze kleine speaker op met een standaard micro-usb-oplader. Een kabel wordt meegeleverd, maar voor een voeding moet je zelf zorgen.


Ook is het mogelijk twee UE Mini Booms draadloos met elkaar te verbinden om stereogeluid te verkrijgen of om het geluidsniveau te verdubbelen. Dat kan met de gratis UE Mini Boom apps die verkrijgbaar zijn voor iOS (Apple) en Android.


Het speakertje onthoudt de laatste acht apparaten waarmee het verbonden was. Via een simpele “tap” kun je de Mini Boom ook verbinden met andere nfc-apparten. De grote +/- knoppen zorgen ervoor dat je het geluidsniveau moeiteloos aanpast.


De Ultimate Ears UE Mini Boom kost 99,99 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content