Kleinste mp3-speler ter wereld

Nee, Tok Tak is niét de Studio 100-opvolger van de oldskool peuterklassieker Tik Tak, maar wel de naam van wat de meest kleine mp3-speler ter wereld moet zijn. Nu ja, strikt genomen is het nog maar een design concept van een zekere [Taewan-Kim], maar in deze vorm moet vroeg of laat een gadgetfabrikant wel geïnteresseerd raken.De hele mp3-player zit namelijk vervat in een standaard audiojack. Plug het toestelletje in de oordopjes die er bij horen, en voor omstaanders lijkt het wel of je alleen maar een headsetje draagt zonder player. Je moet er dus wel op voorbereid zijn dat heel wat mensen je als een gek zullen bestempelen.De Tok Tak komt met een basisstation, waarmee je de player kunt opladen of van nieuwe muziek voorzien. Benieuwd wanneer een fabrikant zal toehappen en we de Tok Tak ook echt in de winkels zullen zien liggen.

Nee, Tok Tak is niét de Studio 100-opvolger van de oldskool peuterklassieker Tik Tak, maar wel de naam van wat de meest kleine mp3-speler ter wereld moet zijn. Nu ja, strikt genomen is het nog maar een design concept van een zekere [Taewan-Kim], maar in deze vorm moet vroeg of laat een gadgetfabrikant wel geïnteresseerd raken.

De hele mp3-player zit namelijk vervat in een standaard audiojack. Plug het toestelletje in de oordopjes die er bij horen, en voor omstaanders lijkt het wel of je alleen maar een headsetje draagt zonder player. Je moet er dus wel op voorbereid zijn dat heel wat mensen je als een gek zullen bestempelen.

De Tok Tak komt met een basisstation, waarmee je de player kunt opladen of van nieuwe muziek voorzien. Benieuwd wanneer een fabrikant zal toehappen en we de Tok Tak ook echt in de winkels zullen zien liggen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content