Kleurenlasers met Near Field Communication

Samsungs Xpress C410W-serie is de eerste reeks kleurenlaserprinters van de fabrikant die zijn uitgerust met de Near Field Communication (NFC) technologie.

De nieuwe Xpress C410W-serie van Samsung bestaat uit drie kleurenlasers: de C410W kleurenlaserprinter, de C460W multifunctionele kleurenlaserprinter die naast printen ook kan kopiëren en scannen en de multifunctionele kleurenlaserprinter C460FW die daarnaast ook nog kan faxen.


Door de ondersteuning van NFC kan je door je smartphone of tablet bij de printer te houden automatisch een draadloze verbinding maken met het toestel. Je kan daardoor op de Xpress C410W-serie bestanden afdrukken zonder dat je daarvoor een kabel of WiFi-netwerkverbinding nodig hebt.


De kleurenlasers uit Samsungs Xpress C410W-serie bieden een snelheid van 18 pagina’s per minuut (ppm) in zwart-wit en 4 ppm in kleur. Met de Samsung Mobile Print App kunnen vrijwel alle bestandstypen geprint worden vanaf een mobiel toestel.


Met de App kan je ook je contactenlijst van je smartphone synchroniseren met de printer. Zo kan je een ingescand document of een fax direct naar je contactpersoon versturen. De Xpress C410W-serie onderstunt ook afdrukken via Google Cloud Print.


De Samsung Xpress C410W-serie kleurenlaserprinters zijn verkrijgbaar vanaf 199 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content