Kleurenmultifunctionals voor zakelijk gebruik

Brother voegt twee nieuwe multifunctionele laserprinters toe aan het gamma Business Colours Professional kleurenlasers.

Brother voegt twee nieuwe multifunctionele laserprinters toe aan het gamma Business Colours Professional kleurenlasers. De twee printers zijn bedoeld voor werkgroepen of kleine tot middelgrote ondernemingen.


Brother levert de DCP-9270CDN en MFC-9970CDW met toners van standaard capaciteit. Wanneer deze leeg zijn, kun je ze vervangen door toners van hoge en zelfs superhoge capaciteit (6.000 pagina’s), waardoor de paginakostprijs van de afdrukken vermindert.


Beide multifunctionals zijn uitgerust met een lcd touchscherm. Ze bieden een afdruksnelheid tot 28 pagina’s per minuut in kleur en zwart-wit met een printresolutie tot 2.400 x 600 dpi. Met de scan-to-functie kan je gegevens naar e-mail, beeld, OCR, bestand, netwerk, FTP of usb-geheugenkaart scannen. De MFC-9970CDW heeft ook een dubbelzijdige faxfunctie en werkt ook draadloos.


De standaardlade van de multifunctionals biedt een capaciteit van 250 bladen. Er is ook een automatische documentinvoer voor 50 bladen en optionele lade voor 500 vel. Het stroomverbruik van de DCP-9270CDN en MFC-9970CDW is minder dan 1,8 watt in diepe slaapstand. Brother biedt ook een gratis retour- en recyclageprogramma voor inktpatronen, toners en drums.


De DCP-9270CDN en MFC-9970CDW multifunctionele kleurenlaserprinters hebben een adviesprijs van respectievelijk 1.049 euro en 1.199 euro. De toestellen hebben standaard een 2 jaar on-site waarborg.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content