KMO-NAS met dual core processor

De Synology DiskStation DS713+ NAS is uitgerust met een snelle dual core processor en is geschikt voor twee harde schijven tot een maximale opslagcapaciteit van 8 TB.

De Synology DiskStation DS713+ NAS is uitgerust met een snelle dual core processor en is geschikt voor twee harde schijven tot een maximale opslagcapaciteit van 8 TB.


De nieuwe DiskStation Network Attached Storage (NAS)-oplossing van Synology is bedoeld voor kleine tot middelgrote ondernemingen. Ze is uitgerust met twee baaien voor 3,5-inch of 2,5-inch harde schijven met een maximale capaciteit van 4 TB elk. De NAS wordt aangedreven door een 2,13 GHz dual core processor.


In een RAID 1-configuratie in een Windows-omgeving met gekoppelde LAN-verbindingen levert de DiskStation DS713+ gemiddelde lees- en schrijfsnelheden van respectievelijk 202,3 en 135,84 MB/sec. De NAS is ook schaalbaar: de capaciteit kan worden uitgebreid tot 28 TB met de Synology DX513-uitbreidingseenheid.


De DiskStation DS713+ is uitgerust met een eSATA-poort, twee USB 3.0-poorten en één USB 2.0-poort. Ook heeft de NAS een dubbele gigabit-ethernetpoort met failover-ondersteuning. De DS713+ is ook geoptimaliseerd voor camerabewaking en ondersteunt tot twintig kanalen voor gelijktijdige IP-camera-opname in high definition.


Volledige iSCSI-ondersteuning zorgt ervoor dat de DiskStation DS713+ kan worden geïntegreerd in de belangrijkste virtualisatie-oplossingen, zoals VMware vSphere 5 VAAI-ondersteuning, Citrix XenServer en Microsoft Windows Server 2012 met Hyper-V. Verder past de DS713+ in zakelijke omgevingen met LDAP, Windows AD en ACL-ondersteuning. Besturingssysteem van de DiskStation DS713+ is Synology’s DiskStation Manager dat inmiddels aan versie 4.1 zit.


De Synology DiskStation DS713+ is al leverbaar en heeft een adviesprijs van 360 euro (excl. BTW).


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content