Krachtige Bluetooth hoofdtelefoonversterker

Nexum Aqua+ versterker © Nexum

De Nexum Aqua+ is een compacte Bluetooth hoofdtelefoonversterker die audio van mobiele apparaten in hifi-kwaliteit afspeelt. Ook biedt het een oplossing voor smartphones die geen 3,5mm audio-uitgang hebben.

Via een een succesvol project op de fundraising website Kickstarter haalde het Taiwanese bedrijf Nexum voldoende fondsen op voor het ontwikkelen van de Aqua+, een krachtige Bluetooth hoofdtelefoonversterker.

De Nexum Aqua+ koppel je via Bluetooth V4.2 draadloos met je smartphone of andere Bluetooth apparaten. Je koptelefoon of oordopjes sluit je aan op de 3,5mm audio-uitgang. De Aqua+ is is daardoor ook een oplossing voor telefoons die niet over een 3,5mm audio-uitgang beschikken.

Aqua+ is uitgerust met een 32-bit/384kHz Cirrus Logic DAC die hoge resolutie en lossless geluid levert. De versterker ondersteunt aptX, AptX Low Latency, AAC en SBC audio codecs.

De Aqua+ hoofdtelefoonversterker kan je draadloos opladen door middel van de meegeleverde Qi lader. Volledig opladen duurt twee uur.

De versterker kan 8 uur muziek afspelen in 16-bit audio-kwaliteit en 5,5 uur in 32-bit kwaliteit. De Aqua+ heeft een toets om te schakelen tussen 16- en 32-bit.

De Aqua+ hoofdtelefoonversterker meet 4,5 x 4,5 x 1,2 cm en weegt 25 gram.

De Nexum Aqua+ is verkrijgbaar in de kleuren zwart, goud en wit voor een adviesprijs van 139 euro via DigiTrading.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content