Krachtige converteerbare Windows-laptop

Toshiba Portege Z20t © Toshiba

De Toshiba Portégé Z20t is een nieuwe 12,5-inch Windows-laptop die je in één beweging kunt omvormen in een tablet. Hij is uitgerust met een krachtige Intel Core M processor en vooral bedoeld voor professioneel gebruik.

De matzwarte Toshiba De Portégé Z20t heeft een scherm dat je snel kan verwijderen, waardoor je deze 1,59 kg zware convertibele Windows-laptop omtovert in een 12,5-inch (31,7-cm) tablet die nog 799 gram weegt en slechts 8,8 mm dun is.

Deze 2-in-1 laptop wordt aangedreven door een krachtige nieuwe Intel Core M processor en Intel HD 5300 Graphics, in combinatien met maximaal 8 GB werkgeheugen en maximaal 256 GB ssd.

Het Full HD ips-scherm is aanraakgevoelig en herkent tien gelijktijdige vingerdrukken. Een Wacom Digitizer is een optie en laat toe om met een stylus op het scherm te schrijven of te tekenen.

In de tabletmodus heeft de Portégé Z20t micro-hdmi- en micro-USB-poorten en een microSD-geheugenkaartsleuf. Vorm je hem om tot laptop dan worden daar full-size poorten van het type vga, hdmi, Gigabit-LAN en tweemaal USB 3.0 aan toegevoegd. De WiFi-module ondersteunt snelle Wirless-AC draadloze netwerken.

Optioneel kun je deze convertibele ook voorzien van een 3G/4G-module. De batterij houdt het in laptopmodus tot 16 uur en in tabletmodus tot 8 uur uit.

De Portégé Z20t heeft een aantal geavanceerde voorzieningen aan boord voor de beveiliging van bedrijfskritische gegevens, waaronder Toshiba’s EasyGuard-suite. De Trusted Platform Module (TPM) beschermt lokaal opgeslagen data. Ondersteuning voor Intels Active Management Technology laat beheerders toe om deze laptop op afstand te beheren.

De Toshiba Portégé Z20t is vanaf januari verkrijgbaar vanaf 1.199 euro exclusief BTW. De versie met 3G/4G-module komt in februari op de markt.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content