Krachtige multimedia-laptop van Toshiba

Toshiba Qosmio x70 © Toshiba

Toshiba kondigt de Qosmio X70 aan, een krachtige laptop voor gamers en creatieve professionals. Deze multimedia-laptop kan Ultra HD (4K) video weergeven via zijn hdmi-uitgang. Nieuw is ook de Satellite P70, een krachtige desktopvervanger.

Toshiba introduceert twee laptops met 17,3-inch (43,9 cm) Full HD-schermen en krachtige Intel i7 quad-core processoren. De Qosmio X70 is bedoeld voor veeleisende gebruikers en multimedialiefhebbers, terwijl de Satellite P70 ingezet kan worden als desktopvervanger.

De Qosmio X70 heeft een AMD Radeon R9 M265X grafische kaart met 4 GB GDDR5 VRAM en is naar keuze verkrijgbaar met een traditionele harde schijf tot 2 TB of een sshd (hybride schijf) van 1 TB. Dankzij de Ultra HD-ondersteuning van de HDMI-poort kun je met deze laptop 4K video afspelen op een compatibele Ultra HD TV. De optische schijf kan Blu-ray’s afspelen en optische schijfjes tot 100 GB beschrijven (BD-RE XL).

De Qosmio X70 is afgewerkt in donker zilver met matrode accenten. Het verlichte, randloze tegel-toetsenbord licht rood op bij gebruik onder slechte lichtomstandigheden.

De Toshiba Satellite P70 heeft veel van de functies die je ook op de Qosmio X70 terugvindt, maar heeft een traditionelere vormgeving in geborsteld “satin gold”. De toetsenbordverlichting van deze desktopvervanger is niet rood, maar wit. In plaats van een Blu-ray station heeft deze laptop een DVD Super-Multi drive.

De Toshiba Qosmio X70-B-102 en Satellite P70-B-102 zijn verkrijgbaar vanaf eind november voor een adviesprijs van respectievelijk 1.299 euro en 1.199 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content