LaCie d2 externe harde schijf nu met USB 3.0 en Thunderbolt

LaCie levert de d2 externe harde schijf voortaan met USB 3.0- en Thunderbolt-aansluitmogelijkheden en verhoogt de opslagcapaciteit tot 4 TB.

LaCie levert de d2 externe harde schijf voortaan met USB 3.0- en Thunderbolt-aansluitmogelijkheden en verhoogt de opslagcapaciteit tot 4 TB.


De LaCie d2 externe harde schijf, die is ontworpen door Neil Poulton, is bedoeld voor gebruik met pc of Mac in professionele werkomgevingen. Door de externe harde schijf te voorzien van USB 3.0- en Thunderbolt-poorten biedt de d2 snellere overdrachtsnelheden. De externe harde schijf levert volgens LaCie snelheden tot 170 MB/s.


Met deze snelheid kan een bestand van 10 GB in minder dan één minuut worden overgezet. Gegevens worden beschermd door middel van 256-bits AES-encryptie. De USB 3.0-aansluiting van de d2 is achterwaarts compatibel met USB 2.0. Om de warmte in het apparaat efficiënter te verdelen en af te voeren, is de LaCie d2 voorzien van een robuuste behuizing van aluminium, die zestig procent meer oppervlakte biedt dan platte ontwerpen.


LaCie levert de d2 externe harde schijf met een volledige back-upsoftwaresuite. De d2 meet 60 x 168 x 183 mm. Het apparaat kan verticaal of horizontaal geplaatst worden en is horizontaal ook stapelbaar of installeerbaar in een 19-inch rek met behulp van een kit van LaCie.


De LaCie d2 externe harde schijf is verkrijgbaar met een capaciteit van 3 TB voor 299 euro en 4 TB voor 389 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content