Laptop dompelt je onder in geluid

Asus ontwikkelde de 18,4-inch NX90 Multimedia Notebook in samenwerking met de Deense hifi-fabrikant Bang & Olufsen.

Asus ontwikkelde de 18,4-inch NX90 Multimedia Notebook in samenwerking met de Deense hifi-fabrikant Bang & Olufsen.


De Asus NX90 Multimedia Notebook heeft een led backlight breedbeeldscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels (full hd 1080p). Opvallend zijn de twee luidsprekers die aan weerskanten van het scherm zijn geplaatst. Het ontwerp van de NX90 kwam tot stand in samenwerking met de designer David Lewis, die ook voor de Deense hifi-fabrikant Bang & Olufsen ontwerpt.


Voor het design van de laptop maakte hij gebruik van gepolijst aluminium. De notebook maakt gebruik van de Bang & Olufsen ICEpower technologie en de Asus SonicMaster geluidsstandaard om de kwaliteit van full surround systemen te bieden. Door de luidsprekers buiten het chassis op te stellen, wordt je volledig ondergedompeld in het geluid.


Nieuw is ook het dubbel touchpad waarmee de laptop is uitgerust, waardoor je beide handen kan gebruiken. Met het nieuwe Rotation Desktop Control kan je de NX90 volgens Asus bedienen ‘als een dj’ doordat de laptop gebruikmaakt van de multitouchmogelijkheden van Windows 7.


De NX 90 is uitgerust met een Intel Core i7 820QM of 720QM processor, tot 12 GB SDRAM geheugen en de Nvidia GeForce GT335M. Tot de verdere uitrusting behoren een slot in Blu-ray-combo-drive of of DVD Super Multi drive, 5-in-1-kaartlezer, 2 megapixel webcam, WLan802.11b/g/n, 2x usb 3.0- en 2 x USB 2.0-poorten (1 voor E-SATA combopoort) en een hdmi-aansluiting.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content