Laptop met Time Stamp back-upfunctie

Door de Time Stamp-technologie kan je met één druk op de knop een back-up maken van opgeslagen data op de MSI CX640.

Door de Time Stamp-technologie kan je met één druk op de knop een back-up maken van opgeslagen data op de MSI CX640.


De nieuwe MSI laptop heeft een behuizing in geborsteld aluminium en is zilver van kleur. Rond de speakers is de CX640 afgewerkt met chrome. De laptop beschikt over de nieuwste Intel Core i5 processor met Intel Turbo Boost 2.0 en heeft een NVIDIA GeForce GT520M grafische kaart met ondersteuning voor DirectX 11. De Nvidia Optimus technologie zorgt voor een actieve in- en uitschakeling van de grafische processor, afhankelijk van de applicaties die je gebruikt.


De CX640 is verder uitgerust met een 15,6-inch HD lcd-scherm, twee usb 3.0- en twee usb 2.0-aansluitingen, Gigabit LAN, WiFi, een HDMI-output, een dvd Super Multi optische drive, een webcam en een kaartlezer.


MSI maakt het maken van een back-up van het systeem eenvoudig. Met MSI’s eigen Time Stamp-technololgie hoef je maar één druk op een knop te geven om data binnen 15 seconden veilig op te slaan. Met Time Stamp kan je ook een back-up van je bestanden maken op een vast tijdstip, elke dag of zelfs elk uur. Time Stamp kan ook de harde schijf herstellen wanneer het systeem niet wil opstarten in Windows 7.


Een lichtsensor past automatisch de helderheid van het scherm aan, afhankelijk van de hoeveelheid licht in de omgeving. Tezamen met de ECO Engine technologie van MSI zorgt dit voor de optimalisatie van de battertijd van deze laptop. De MSI CX640 is al verkrijgbaar in de Benelux en heeft een adviesprijs van 599 euro.


Bron: www.diskidee.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content