Lasermultifunctionals voor grote en middelgrote werkgroepen

De multifunctionele kleurenlasers van de Lexmark X730 serie combineren snel afdrukken in hoge kleurenkwaliteit met kopiëren, faxen en scannen.

De multifunctionele kleurenlasers van de Lexmark X730 serie combineren snel afdrukken in hoge kleurenkwaliteit met kopiëren, faxen en scannen.

De nieuwe serie multifunctionals van Lexmark hebben een robuust ontwerp en een kleine omvang zodat ze dicht bij de gebruikers kunnen worden geplaatst, aldus Lexmark. Het instapmodel, de Lexmark X734, biedt een printsnelheid van 28 pagina’s per minuut (ppm) in kleur, terwijl de twee andere modellen, de Lexmark X736 en X738, een snelheid bieden tot 33 ppm. De Lexmark X730 serie is uitgerust met het Lexmark e-Task touchscreen in kleur. Met de functie MyMFP kunnen individuele gebruikers het e-Task aanraakgevoelige 7-inch (17,8 cm) grote scherm personaliseren volgens hun specifieke noden en voorkeuren. De Lexmark X730 serie geeft toegang tot Lexmark’s Embedded Solutions Framework. Hierdoor kunnen bedrijven hun documenten stroomlijnen volgens eigen voorkeuren. Zo kan de gezondheidssector bijvoorbeeld gemakkelijk formulieren omzetten naar elektronische medische dossiers. Bankinstellingen kunnen een aanvraag tot lening omvormen naar een eenvoudige elektronische procedure. Lexmark voorzag de X730 serie van de nieuwste veiligheidsfuncties om waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen, waaronder toegangscontrole van de gebruikers, veilige data-encryptie en het reinigen van de harde schijf. De Lexmark X730 serie is uitgerust met een geïntegreerde duplex-unit voor dubbelzijdig afdrukken om papier te besparen. Ook bevatten de modellen een Eco-modus die het energieverbruik terugdringt en een Stille-modus die het geluidsniveau tot een minimum beperkt. De Lexmark X730 serie omvat multifunctionele kleurenlasertoestellen met richtprijzen tussen 1.495 euro en 2.330 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content