Led-projector met ultra short throw-technologie

Sagemcom heeft een licentie om zijn nieuwe Screeneo-beamer onder de Philips merknaam te verkopen. Deze led-projector kan op zeer korte afstand beelden projecteren dankzij de ultra short throw-technologie.

De Philips Screeneo Smart Led-projector kan Full HD 1080p- en 3D-beelden met een diagonaal van 127 cm tot 254 cm op een muur of ander vlak projecteren vanop een afstand van 10 tot 44 cm. Door de projector verder van de muur te bewegen, vergroot je het beeld.


Bijzonder is dat de Screeneo tussen de 1.499 en 1.599 euro kost, wat een relatief lage prijs is voor een ultra korte afstand-beamer. De Ricoh PJ WX4130 ultra short throw-beamer die wij in het verleden testten, kost bijvoorbeeld meer dan 2.000 euro.


De Screeneo wordt standaard geleverd met één actieve DLP Link 3D-bril, een hdmi-kabel, een draagtas en een afstandsbediening. Een lamp vervangen is niet meer nodig. De led-technologie heeft een levensduur van 30.000 uur.


In de Screeneo zijn ook stereoluidsprekers en een subwoofer geïntegreerd met een vermogen van 26 W RMS. Deze beamer ondersteunt mp3, wav en Dolby Digital 2.1 en is dus ook bruikbaar zonder externe geluidsinstallatie.


Deze beamer heeft drie usb- en drie hdmi-poorten. Dual-band WiFi en Bluetooth zijn geïntegreerd, alsook een sd-kaartlezer. Bovendien ondersteunt hij dlna en kan dus media direct streamen vanaf een dlna-compatibele schijf of nas (ondersteunde formaten: avi, mov, mp4, mkv, flv, ts, m2ts en 3gp).


Optioneel kun je er ook een dvb-t-tuner op aansluiten. Daarnaast wordt Miracast ondersteund, zodat je draadloos beelden kunt streamen vanaf Miracast-compatibele smartphones, tablets en laptops (vaak Android-gebaseerd, zoals de Screeneo zelf ook het Android 4.2 besturingssysteem aan boord heeft).


De Sagemcom Philips Screeneo led-projector wordt bij ons verdeeld door CE-DIS in Wilrijk, een distributeur van elektronische producten en accessoires.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content