Led-verlichting voor beveiliging

Netgear Arlo Security Light System © Netgear

Het Arlo Security Light System van Netgear is een slim verlichtingssysteem dat draadloos samenwerkt met de Arlo Smart Home Security producten. Zo activeert de verlichting de Arlo bewakingscamera bij het detecteren van beweging.

Het Arlo Security Light System is door Netgear ontworpen om te gebruiken samen met de producten van de Arlo Smart Home beveiliging. Het verlichtingssysteem activeert de Arlo Smart Home HD Security Camera’s wanneer beweging wordt gedetecteerd.

Met de Arlo-app kan je de beveiligingslichten op afstand bedienen vanaf elke locatie en direct e-mail- of mobiele meldingen ontvangen wanneer de lichten worden geactiveerd.

De led-verlichting is ook instelbaar: je kan de kleuren wijzigen, het licht laten flitsen en de breedte van de lichtstraal aanpassen.

Arlo Security Lights onderteunen ook het geven van spraakopdrachten via de Arlo Skill voor Amazon Alexa.

Het Arlo Security Light System is eenvoudig te installeren. De verlichhting heeft een stroomvoorziening via een oplaadbare en verwijderbare batterij en maakt een draadloze verbinding met de Arlo bridge.

Optioneel kan je ook een zonnepaneel kopen om de batterij op te laden. De lamp meet 101,5 x 72,8 x 60,75 mm en weegt 252 gram.

Het Arlo Security Light System met één Wire-Free Smart Light (ALS1101) heeft een adviesprijs van 159,99 euro. Met 2 Wire-Free Smart Lights (ALS1102) bedraagt de adviesprijs 259,99 euro en met drie Wire-Free Smart Lights (ALS1103) 359,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content