Luidsprekermeubel voor laptops

Het La Boite Concept LD120 2.1 actieve luidsprekersysteem is geïntegreerd in een kleine tafel waarop je een laptop kan plaatsen.

Het La Boite Concept LD120 2.1 actieve luidsprekersysteem is geïntegreerd in een kleine tafel waarop je een laptop kan plaatsen.


De Franse onderneming La Boite Concept ontwikkelt nieuwe toepassingen op het vlak van electro-acoustiek. Een van hun recente producten is een luidsprekermeubel. dat een alles-in-éénoplossing biedt om in hifi-kwaliteit te kunnen genieten van audiobestanden op je laptop, mediaspeler of smartphone.


Het 2.1 systeem heeft een geïntegreerde geluidskaart en is uitgerust met zeven luidsprekers, met inbegrip van een down-firing subwoofer en een stereopaar aan de achterzijde. Die laatste laten het geluid terugkaatsen van de muur waartegen het meubel is opgesteld. De luidsprekers werden speciaal ontworpen voor de LD120.


Het exclusieve “Wide Stereo Sound” systeem verbetert volgens de fabrikant het stereo-effect en geeft een betere surround sound weer waar je je ook bevindt in de ruimte waar de LD120 staat opgesteld. De La Boite Concept LD120 heeft een afwerking in 8-laagse pianolak en is beschikbaar in verschillende kleuren. Het blad is ingelegd met leder en geïsoleerd tegen de vibraties van de subwoofer. In een van de poten is de stroomkabel verwerkt.


De LD120 laadt laptops, mediaspelers of smartphones ook op als die zijn aangesloten op de usb-poort van het meubel. Het La Boite Concept LD120 luidsprekersysteem meet 77 x 57,5 x 52 cm (inclusief poten). Het kost 980 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content