Luxueuze en extra dunne 13,3-inch laptop

HP Spectre 13.3 laptop © HP

HP introduceert een nieuwe Spectre laptop met een 13,3-inch Full HD scherm. Deze luxe notebook voor het topsegment is afgewerkt met gepolijst koper en is slechts 10,4 mm dik.

De nieuwe Spectre 13.3 van HP is de dunste laptop op de markt volgens de fabrikant. Hij meet 32,5 x 22,9 x 1,04 cm. Door het gebruik van carbon fiber voor de onderkant bedraagt het gewicht van de laptop slechts 1,1 kg.

Gepolijst koper zorgt voor een luxueuze afwerking en de hydraulische scharnier geeft de illusie van een scharniervrij systeem. Het scherm is een 13,3-inch Full HD IPS krasbestendig beeldscherm met Corning Gorilla Glass van rand tot rand.

De Spectre 13.3 is verkrijgbaar met een 6e generatie Intel Core i5 of i7 processor en een PCIe SSD met een opslagcapaciteit van 512 GB. Het interne geheugen is 8 GB. Intels hyperbaric coolingsysteem houdt de laptop koel.

De high-end laptop is uitgerust met stereoluidsprekers van Bang & Olufsen met HP Audio Boost-technologie. Het toestel heeft drie usb type-c connectors, waarvan er twee zijn uitgerust met Thunderbolt.

De Spectre laptop is HP’s eerste laptop met een hybride batterij in twee delen, die volgens HP hetzelfde vermogen levert als een enkele accu. De laptop zou het tot 9,5 uur moeten uithouden op een lading.

De HP Spectre 13.3 laptop is verkrijgbaar vanaf juli 2016 voor een adviesprijs vanaf 1.799 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content