Maak je actieve subwoofer draadloos

Marmitek Subwoofer Anywhere 635 © Marmitek

Marmitek introduceert de Subwoofer Anywhere 635, een draadloze zender en ontvanger waarmee je een actieve subwoofer kunt plaatsen waar je maar wil.

Actieve subwoofers verbeteren en versterken de basweergave bij (te) kleine luidsprekers. De kabels zijn vaak een probleem, waardoor het niet mogelijk is om een of meer subwoofers op de ideale plek te plaatsen. Ook de ideale positie van een subwoofer uitproberen is omwille van de kabels niet eenvoudig.

Met de Marmitek Subwoofer Anywhere 635 behoort dit probleem tot het verleden. Deze draadloze zender en ontvanger tovert elke actieve subwoofer om in een kabelloos exemplaar, op de benodigde stroomaansluiting na uiteraard. Je plaatst hem waar je wil en kunt op die manier ook de ideale plaats voor de subwoofer uittesten.

Je sluit de zender aan op je surround set en de ontvanger op je subwoofer. Beiden dienen voorzien te worden van stroom. Vervolgens wordt het geluid automatisch doorgestuurd zonder dat je zelf iets moet instellen.

De Marmitek Subwoofer Anywhere 635 stuurt het geluid digitaal en storingsvrij (via 2 Mbit/s GFSK modulatie in de 2,4 GHz frequentieband) door op een afstand tot veertig meter en tot tien meter door vloeren en muren. Je kunt meerdere ontvangers tegelijk gebruiken.

De Marmitek Subwoofer Anywhere 635 kost 69,95 euro, meet 61 x 51 x 12 mm en weegt 20 g. In de doos zitten een Transmitter en Receiver, twee stereo mini jack mannelijk naar mono RCA kabels, twee mini jack naar stereo RCA kabel, twee mini usb-kabels en twee compacte energiezuinige usb-stroomadapters.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content