Media Markt lanceert met PEAQ een nieuw merk IT-producten

PEAQ PNB C1014 - I1B1 © PEAQ

Met PEAQ lanceert Media Markt een eigen merk met IT-producten waaronder laptops. Als eerste product zet de elektronicaketen een 14-inch laptop in de aanbieding.

In Nederland lanceerde Media Markt zes maanden geleden het PEAQ merk. Nu rolt de elektronicaketen dit huismerk met diverse IT-producten ook internationaal uit. Het PEAQ hardwaregamma is exclusief verkrijgbaar bij de filialen van Media Markt en de onlinewinkel.

De PEAQ laptops worden geproduceerd door Lenovo. Het gamma bestaat voorlopig uit 7 laptops en 2 converteerbare laptops. Het wordt naar de toekomst toe uitgebreid met desktops, tablets en gaming pc’s. Meer informatie over de PEAQ productlijn vind je op www.mypeaq.be.

Het eerste model dat in de PEAQ serie wordt gelanceerd is een 14-inch laptop. De PEAQ PNB C1014 is uitgerust met een QuadCore Intel Celeron N2940 processor en 2 GB RAM, heeft een 14,1″ (35,8cm) Full HD scherm en komt met een 32 GB SSD met een extra 500 GB harde schijf. Besturingssysteem is Windows 10 Home Entry. De specificaties maken deze laptop uitermate geschikt voor studenten volgens Media Markt.

De PEAQ PNB C1014 laptop heeft een adviesprijs van 349 euro. In de loop van september komen alle andere modellen op de markt. Media Markt geeft 3 jaar garantie op de producten, terwijl 2 jaar gebruikelijk is.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content