Mediacenter met draadloze technologie

Het nieuwe mediacenter van Lacie kan een draadloze verbinding maken tussen pc en HD-tv voor het afspelen van je mediacollectie.

Het nieuwe mediacenter van Lacie kan een draadloze verbinding maken tussen pc en HD-tv voor het afspelen van je mediacollectie.

De LaCinema Black MAX is LaCie’s eerste HD Home Media Center waarmee je draadloos een verbinding kan maken tussen pc en HD-tv. Het ontwerp is van designer Neil Poulton. Door de draadloze technologie is het eenvoudig om media te streamen vanaf een pc of Network Attached Storage (NAS). De LaCinema Black MAX is ook uitgerust met USB-poorten waarmee je de capaciteit van de schijf kan uitbreiden of apparaten, zoals digitale camera’s, direct kan aansluiten om foto’s te bekijken. Met de LaCinema Black MAX is het mogelijk om 1080p-resolutie en HD JPEG-foto’s te decoderen en 1080i-films om te zetten naar video’s met standaardresolutie. Met de ‘permanent time-shifting’-functie kun je programma’s opnemen, afspelen en terugspoelen wanneer je dat wenst, en opnames inplannen die je later kan bekijken op je tv of op een mobiel apparaat. De maximale capacitiet die de LaCinema Black MAX biedt is 500 GB. Het draadloos HD mediacenter van LaCie heeft een adviesprijs die start vanaf 459,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content