Mediaspeler downloadt zelfstandig juiste ondertiteling

Eminent lanceert een mediaspeler die ook bd-iso en dvd-iso bestanden afspeelt en zelfstandig de juiste ondertitels en covers voor je films downloadt.

De nieuwe EM7485 3D Full HD Media Player van Eminent speelt ook formaten af die slimme mediaspelers vaak niet kunnen afspelen, waaronder KV, VC-1, AVCHD H/X.264, bd-iso en dvd-iso.


De EM7485 ondersteunt zowel 2D als 3D video, 3D in de formaten Side-by-Side, Top-Bottom en Frame Packed. Deze mediaspeler kan dankzij de geïntegreerde Transmission BT Bittorrent client ook ondertitels, filminformatie en covers downloaden.


Optioneel kan je een interne 3,5-inch harde schijf inbouwen waarop je je mediabestanden plaatst. Maar de EM7485 kan ook media streamen vanaf het netwerk of afspelen vanaf een sd-kaart of externe usb-schijf of -stick. De speler heeft een usb 3.0-clientpoort op de zijkant zodat je informatie snel kunt kopiëren vanaf je computer of nas. Daarnaast zijn er op het zijpaneel nog twee usb 2.0 host-poorten aanwezig


De Eminent EM7485 3D Full HD Media Player heeft een recente Realtek RT1186 chipset. De hdmi-poort ondersteunt de doorvoer van 7.1 Dolby TrueHD en DTS-HD surround-geluid. Naast een Gigabit Ethernet-poort is deze mediaspeler ook klaar voor een optionele WiFi-dongle, zoals de Eminent EM4576/EM4579.


De Eminent EM7485 3D Full HD Media Player kost 139,50 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content