Mediaspeler van Philips herkent muzieksmaak

Philips introduceert de GoGear Muse, een mp4-speler die verkrijgbaar is in capaciteiten van 8, 16 en 32 GB.

Philips introduceert de GoGear Muse, een mp4-speler die verkrijgbaar is in capaciteiten van 8, 16 en 32 GB.


De nieuwe GoGear draagbare mediaspeler heeft een 3,2-inch breedbeeldscherm dat aanraakgevoelig is. Net als bij de vorige GoGear modellen is de nieuwe Muse uitgerust met FullSound, Surround for Movies en wordt hij geleverd met een akoestisch geïsoleerde hoofdtelefoon. De FullSound-technologie van Philips blokkeert samen met de akoestisch geïsoleerde oortelefoons omgevingsgeluid. Surround for Movies maakt dat het geluid van de films naar je toekomt.


Nieuwe functies zijn SafeSound, Sound Personalization en LikeMusic. De SafeSound-technologie analyseert de muziek die je beluistert. Je krijgt een melding wanneer het volumeniveau en de blootstelling aan geluid op lange termijn een impact kunnen hebben op je gehoor. Je kan dan op de knop ‘Safe Level’ drukken om het volume automatisch in te stellen op een veilig geluidsniveau.


Met de nieuwe functie Sound Personalization kan je tijdens het beluisteren van een muzieknummer de door jou gewenste muziekinstellingen kiezen door met je vinger over het aanraakscherm van de Muse te glijden. De equalizerinstellingen van het apparaat worden dan automatisch aangepast.


LikeMusic is een functie om afspeellijsten te maken op basis van de muziek uit je bibliotheek en op je GoGear. De meeste andere systemen werken met metadata die aan de muziek vasthangen. Philips laat de GoGear de muziek rechtstreeks analyseren zodat muzieknummers ook werkelijk bij elkaar passen. In je afspeellijsten staan niet alleen bekende namen maar ook lokale artiesten en speciale remixen.


De Philips GoGear Muse mp4-speler heeft de volgende adviesprijzen: 129 euro voor 8 GB, 149 euro voor 16 GB en 199 euro voor 32 GB.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content