Meer dan navigeren alleen

TomTom GO Premium © TomTom

TomTom introduceert het TomTom GO Premium navigatiesysteem dat is uitgerust met wifi en IFTTT (If This Then That) ondersteunt om te connecteren met smart home-apparaten.

De nieuwe TomTom GO Premium maakt gebruik van TomTom’s navigatie- en verkeersinformatie. Via de ingebouwde Wi-Fi kan je de meest recente wereldkaarten en de nieuwste software-updates uploaden.

De integratie van IFTTT (If This Then That) maakt het mogelijk om de TomTom GO Premium verbinding te laten maken met apparaten thuis, te communiceren met virtuele assistenten, afspraken te synchroniseren en meldingen te ontvangen en te delen.

Met de de TomTom MyDrive companion app kan je de route voorbereiden en je bestemming naar het apparaat sturen. De app onthoudt ook automatisch waar je voertuig staat geparkeerd.

Om de mijlpaal van 100 miljoen verkochte TomTom-navigatieproducten te vieren brengt de fabrikant een speciale editie uit: de TomTom GO Premium X met 6-inch touchscreen heeft een geborsteld gouden afwerking en is alleen verkrijgbaar via de website van TomTom.

Het TomTom GO Premium navigatiesysteem met interactief touchscreen van 5 inch heeft een adviesprijs van 329,95 euro en van 6 inch een adviesprijs van 379,95 euro. De Tom Tom GO Premium X kost 429,95 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content