Mesh-systeem voor optimale wifi-dekking

TP-Link Deco M5 multiroom Wi-Fi-systeem © TP-Link

TP-Link introduceert zijn eerste draadloze systeem met mesh-technologie voor een optimale wifi-dekking. De fabrkant claimt dat het Multiroom Deco M5 systeem het veiligste multiroom Wifi-systeem is dat momenteel verkrijgbaar is.

TP-Link, fabrikant van netwerkoplossingen, lanceert met het Deco M5 multiroom WiFi-systeem zijn eerste mesh-netwerkoplossing die draadloze internetdekking door heel het huis biedt.

Het Deco M5-systemen bestaat uit drie afzonderlijke AC1300 dual band routers met elk vier interne antennes. Het mesh-systeem biedt een snelheid van 400 Mbps op de 2,4 GHz-band en 867 Mbps op de 5 GHz-band.

Het draadloos bereik met de drie routers beslaat een oppervlakte van 420 m2. Je kan routers toevoegen aan het Deco M5-systeem indien je een groter bereik wenst. In een Deco mesh-netwerk kunnen tot tien M5-toestellen opereren.

De Adaptive Routing Technology (ART) van TP-Link zorgt ervoor dat je netwerk altijd de hoogste snelheid biedt en de snelste netwerkverbinding voor je apparaten selecteert.

De Deco M5 routers zijn uitgerust met TP-Link HomeCare met een ingebouwde virusscanner, een firewall en exploit- en malware-beveiliging op basis van Trend Micro-technologie. De Deco netwerkbeveiliging beschermt elk apparaat in huis tegen malware en hackers.

Met de TP-Link Deco mobiele app, die beschikbaar is voor Android en iOS, kan je het thuisnetwerk beheren, ook van op afstand. Je kan onder meer met ouderlijk toezicht het internetgebruik van kinderen monitoren en desgewenst websites blokkeren en tijdslimieten instellen. Maandelijks krijg je autmatisch een rapport met de activiteiten op je netwerk.

Het TP-Link Deco M5 multiroom Wi-Fi-systeem is vanaf 15 mei verkrijgbaar voor de adviesprijs van 299 euro voor het basispakket met drie units.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content