Mesh wifi-systeem heeft geïntegreerde smart hub

TP-Link Deco M9 Plus basispakket © TP-Link

TP-Link introduceert een mesh wifi-systeem met een geïntegreerde smart hub waarmee je IoT-apparaten, zoals slimme thermostaten, sloten en lampen, kan bedienen via de Deco-app.

Het nieuwe TP-Link AC2200 Deco M9 Plus multiroom wifi-systeem gebruikt drie draadloze banden voor een theoretische snelheid van maximaal 2134 Mbps: een 400 Mbps 2,4 GHz-band en twee 867 Mbps 5 GHz-banden. Het eerder door ons geteste TP-Link Deco M5 mesh wifi-systeem gebruikt twee banden.

Elke node van het Deco M9 Plus wifi-systeem is uitgerust met 6 Wi-Fi antennes, 1 Bluetooth antenne en 1 ZigBee antenne.

De nodes gebruiken de Deco Mesh-technologie om in huis een uniform netwerk te creëren met dezelfde netwerknaam. Apparaten wisselen automatisch tussen de Deco-nodes wanneer je door het huis loopt om de snelst mogelijke verbindingen te behalen.

Deco M9 Plus ondersteunt ook een hele reeks IoT-apparaten van slimme lampen en stekkers tot sensoren en thermostaten. De apparaten kunnen worden bediend via de Deco-app zonder extra smart hub. De lijst met ondersteunde producten vind je op de websie van TP-Link.

TP-Link HomeCare biedt beveiligingsfuncties zoals ouderlijk toezicht, ingebouwde antivirus en Quality of Service (QoS).

Het TP-Link AC2200 Deco M9 Plus multiroom wifi-systeem heeft een adviesprijs van 399 euro voor het basispacket met drie nodes.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content