Met één vinger navigeren

De Touch 3G is een nieuwe smartphone van HTC die 3,5G connectiviteit biedt en die ook is uitgerust met de TouchFLO bediening.

De Touch 3G is een nieuwe smartphone van HTC die 3,5G connectiviteit biedt en die ook is uitgerust met HTC’s TouchFLO bediening.

De Touch 3G is zoals de andere toestellen van HTC gebaseerd op het Windows Mobile besturingssysteem. De smarpthone beschikt daarnaast over TouchFLO, het bedieningssysteem waarmee je met één vinger kunt navigeren en toegang kunt krijgen tot contacten, berichten en informatie. De 3,5G hsdpa-verbinding kan snelheden tot 7,2 Mbps halen. Daarmee biedt de HTC Touch 3G downloadsnelheden die 18 keer zo snel zijn dan de 3G-standaard. Let wel dat de werkelijke snelheid afhankelijk is van het netwerk. De telefoon is in elk geval geschikt om mee te surfen op het internet, mede dankzij de mogelijkheid met één hand in en uit te zoomen. Gebruikers kunnen video’s opzoeken en bekijken op YouTube, routebeschrijvingen en kaarten bekijken met Google Maps en het laatste nieuws volgen met de geïntegreerde rss reader. De HTC Touch 3G is beschikbaar in de kleur ‘modern brown’. De adviesprijs bedraagt 399 euro.

Peter Schildermans Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content