Met het hele gezin rond de tablet

Het Archos FamilyPad is een Android 4.0 tablet met een groot HD-scherm dat door meerdere gezinsleden kan worden gebruikt.

Het Archos FamilyPad is een Android 4.0 tablet met een groot HD-scherm dat door meerdere gezinsleden kan worden gebruikt.


De FamilyPad van Archos is uitgerust met een 13,3-inch (34 cm) 10-punts multi-touchscherm met een resolutie van 1280 x 800 pixels. De tablet draait op een 1 GHz ARM Cortex processor en heeft 1 GB RAM aan boord. Besturingssysteem is Android 4.0 (Ice Cream Sandwich).


De Archos FamilyPad beschikt over een 8 GB flashgeheugen dat uit te breiden valt met een micro-SDHC geheugenkaart van maximaal 32 GB. Tot de verdere uitrusting behoren een 2 megapixel camera op de voorzijde en een 2 megapixel camera op de achterzijde, een micro-USB 2.0-poort, een micro-SD-poort en een HDMI-uitgang.


Op het multitouch scherm kunnen gezinsleden onder meer gezamenlijk digitale bordspellen spelen. Tot vier personen kunnen gelijktijdig een game spelen alsof het een echt bordspel betreft. Daarnaast kunnen gezinsleden met de FamilyPad films kijken, foto’s delen en verbinden met sociale netwerken. Ook kan het tablet van Archos dienst doen als gezinsagenda.


Archos levert de FamilyPad met een Quick Stand zodat je de tablet rechtopstaand kan gebruiken. De tablet is vanaf eind november 2012 verkrijgbaar voor 299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content