Meteen aan het werk

Toshiba’s nieuwe AC100 netbook is uitgerust met het Android 2.1 besturingssysteem waardoor hij snel gebruiksklaar is na opstart.

Toshiba’s nieuwe AC100 netbook is uitgerust met het Android 2.1 besturingssysteem waardoor hij snel gebruiksklaar is na opstart.

De zwart-oranje gekleurde AC100 is in staat om binnen een seconde van de stand-bymodus naar de volledig werkende modus over te schakelen. Ook kan de netbook net zoals een smartphone stand-by blijven. Dat houdt hij volgens Toshiba zeven dagen vol. Als je de netbook intensief gebruikt is één batterijlading goed voor ten minste acht uur werken, aldus de fabrikant.

De AC100 netbook is uitgerust met een Nvidia Tegra Mobile Processor en heeft een 10,1-inch TruBite scherm met LED backlight en een resolutie van 1024 x 600 pixels. De netbook ondersteunt Bluetooth 2.1 +EDR, WLAN (802.11b/g/n) en mobiel breedband. Qua aansluitingen beschikt hij over 1 x USB 2.0, 1 x mini-USB, een geheugenkaartlezer (SD, MMC), een audio/microfoonuitgang en een HDMI-aansluiting. Ook is de AC 100 uitgerust met een 1,3 megapixel webcam met geïntegreerde microfoon.

Je kan het menu van de AC100 personaliseren met widgets en shortcuts. Ook kan je tot vijf gebruikersprofielen instellen en ze zo configureren dat ze elkaar automatisch afwisselen, afhankelijk van de locatie waar je je bevindt. Toshiba levert als geïnstalleerde applicaties onder meer Documents To Go, een e-mailclient, de Opera Mobile webbrowser en de Toshiba Media Player .

De Toshiba AC100 meet 26,2 x 18,9 x 1,4/2,1 cm en weegt 870 gram. De adviesprijs bedraagt 399 euro en de netbook is vanaf september te koop.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content