Micro-audiosystemen met Lightning dock van Pioneer

Pioneer kondigt in het gamma micro-audiosystemen drie modellen aan die zijn uitgerust met een Lightning dock voor gebruik met de nieuwste generatie iPhone, iPod touch en iPod nano.

De nieuwe toestellen in het gamma micro-audiosystemen van Pioneer dragen de modelnamen X-SMC11, X-SMC22 en X-SMC55. Ze zijn alle drie uitgerust met een Lightning-aansluiting, zodat bezitters van een iPhone 5, een iPod touch van de 5e generatie of een iPod nano van de 7e generatie het toestel gewoon in het dock kunnen plaatsen om naar muziek te luisteren.


De Pioneer de X-SMC11, de X-SMC22 en de X-SMC55 zijn uitgerust met een cd-speler die mp3 en wma ondersteunt, een USB-ingang, een FM-tuner met RDS en een klok met alarmfunctie. Ze bieden een totaal vermogen van 40 watt (2 x 20 watt). De systemen meten 520 x 218 x 137 mm en kunnen ook aan de wand worden bevestigd.


De Pioneer de X-SMC22 biedt ook Bluetooth met aptX-technologie om draadloos muziek te streamen. Het duurste model, de X-SMC55 is uitgerust met WiFi, Wireless Direct, AirPlay, DLNA, vTuner-internetradio en biedt toegang tot Spotify Connect.


De Pioneer X-SMC11 en X-SMC22 micro-audiosystemen zijn te koop vanaf oktober 2013 voor een adviesprijs van respectievelijk 279 euro en 329 euro. De Pioneer X-SMC55 is verkrijgbaar vanaf november 2013 voor een adviesprijs van 379 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content