Micromuzieksystemen met ingebouwde Bluetooth

Pioneer lanceert twee nieuwe micromuzieksystemen met ingebouwde Bluetooth zodat je er draadloos muziek naar kunt streamen.

Pioneers X-SMC01BT is een compact micromuzieksysteem dat ook aan een muur kan worden bevestigd. De twee luidsprekers zijn ingebouwd en leveren een vermogen van 10 watt RMS. Er zit een systeem in om de bassen te versterken en je kunt het geluid regelen met de ingebouwde equalizer. De X-SMC01BT is verkrijgbaar in matzwart, zilver of parelwit.


Het naar keuze zwart- of zilverkleurige Pioneer X-HM21BT microsysteem heeft een meer traditionele Hifi-vormgeving met twee aparte tweeweg luidsprekers die afgewerkt zijn in zwart hout. Dit microsysteem levert een totaal vermogen van 30 watt.


Beide microsystemen hebben naast Bluetooth een ingebouwde cd-speler, een FM-radio, een USB-ingang die ook als USB-lader kan worden gebruikt, een analoge audio-ingang en een hoofdtelefoonaansluiting.


Dankzij Bluetooth Auto Connect koppel je beide microsystemen automatisch aan je smartphone, tablet of computer. Voor Android-gebruikers lanceert de fabrikant in maart de gratis Pioneer BT Streaming app. Die geeft gebruiksvriendelijke instructies om de Bluetooth-producten van Pioneer aan andere apparaten te koppelen.


De Pioneer X-SMC01BT kost 199 euro, terwijl de de X-HM21BT 249 euro kost. Beide microsystemen liggen vanaf maart in de winkel.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content