Mini-adapter om te netwerken via het stopcontact

Met een diepte van slechts 29 mm is de nieuwe en erg compacte netwerkstroomadapter van devolo overal in huis discreet te plaatsen.

Met een diepte van slechts 29 mm is de nieuwe en erg compacte netwerkstroomadapter van devolo overal in huis discreet te plaatsen.

De dLAN 200 AVmini is een nieuw instapmodel in de reeks dLAN netwerkstroomadapters van devolo. De mini-adapter meet 90 x 58 x 29 mm en heeft een afwerking in witte pianolak. devolo voorzag de dLAN 200 AVmini van een nieuwe chip die volgens de fabrikant zorgt voor hoge overdrachtssnelheden tot 200 Mbps over afstanden van 300 meter en meer. De adapter is ook uitgerust met Dynamic PowerSave-technologie die zorgt voor een energie-efficiënte werking. De dLAN 200 AVmini schakelt automatisch naar een energiebesparende ‘deep-stand-by’ modus zodra de aangesloten computer of het netwerkapparaat overgaat in stand-by. De installatie van dLAN 200 AVmini is eenvoudig: zodra je de adapter in het stopcontact steekt, informeert het 3-LED statusscherm je onmiddellijk over de status van het apparaat en over de verbinding. De adapter heeft een geïntegreerde encryptieknop om in drie stappen computers of netwerkcompatibele apparaten, zoals printers of externe harde schijven, toe te voegen. De AESpro-encryptie verzekert een veilige verbinding met het internet en de andere computers in het netwerk. De sofware van de dLAN 200 AVmini is compatibel met Microsoft Windows 7 en alle andere huidige Windows-versies, Mac OS X en Linux. De devolo dLAN 200 AVmini is beschikbaar vanaf begin februari 2010. Een losse adapter kost 59,90 euro, de starter kit met twee adapters 109,90 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content