Mini-pc maakt all-in-one-pc modulair

Dell OptiPlex 7070 Utra mini-pc © Dell

Dell introduceert in de OptiPlex-serie een mini-pc met een verticaal ontwerp zodat hij geïntegreerd kan worden in daarvoor uitgeruste monitorstandaarden om zo een all-in-one-pc te vormen.

De nieuwe Dell OptiPlex 7070 Ultra is een slanke verticale mini-pc die in de achterkant van een monitorstandaard past. Door dit modulaire all-in-one-ontwerp kunnen pc en monitor onafhankelijk van elkaar worden onderhouden en geüpgraded.

Dell biedt bijbehorende producten zoals een in hoogte verstelbare standaard, vaste standaard, VESA mount, Dell Single Monitor Arm (MSA20) en de Dell Dual Monitor Arm (MDA20).

De OptiPlex 7070 Ultra ondersteunt tot drie monitoren van 19 tot 27 inch. Stroom, data, video en audio zitten verwerkt in één enkele kabel wanneer de Ultra wordt gekoppeld aan een Dell usb-c-monitor.

De OptiPlex 7070 Ultra pc’s zullen verkrijgbaar zijn in diverse configuraties met Intel Core i3 tot Core i7 processoren van de 8ste generatie en tot 64 GB ram, 1 TB NVMe ssd en 2 TB hdd

De Dell OptiPlex 7070 Ultra is beschikbaar vanaf 24 september voor een adviesprijs vanaf 749 dollar. De prijzen in euro werden nog niet bekend gemaakt.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content