Mis geen enkele actie

Met de ATC9K Action Cam camcorder mikt Oregeon Scientific op mensen die vaak buitensporten beoefenen.

Met de ATC9K Action Cam camcorder mikt Oregeon Scientific op mensen die vaak buitensporten beoefenen.

De nieuwe Action Cam kan in High Definition filmen (1980 x 1280 pixels met een snelheid van maximaal 30 beelden per seconde). In deze resolutie is de duur van de opnames eerder beperkt. Wil je langere filmopnames maken, dan kan je kiezen voor een opnamekwaliteit van 1280 x 720 pixels met een opnamesnelheid tot 60 beelden per seconde. Met een optionele SD kaart van 32 GB kan je dan tot 4 uur filmen volgens Oregon Scientific.

De Action Cam heeft ook een microfoon en luidspreker. Naast video kan de ATC9K ook foto’s maken in een resolutie van 5 megapixel. De ATC9K is schokbestendig en waterdicht tot 20 m diepte. De camcorder wordt verkocht met accessoires die het mogelijk maken om de HD camera onder meer rond je arm, op een helm, op een fietsstuur, een zeilplank of aan een parachute te bevestigen.

Oregon Scientific levert ook een afstandsbediening bij de Action Cam. Met de Privacy Modus kan je de biep na de het scherpstellen van de camera en het LED-lampje uitschakelen om te filmen en te fotograferen in een omgeving waar licht en geluid taboe zijn. De G(ravity)-sensor meet tijdens de activiteiten de impact van de zwaartekracht. Als optie is ook een gps-module beschikbaar om de verschillende plaatsen, snelheid en afgelegde afstanden via Google Maps of Google Earth in kaart te brengen.

De Oregon Scientific ATC9K HD Action Cam heeft een adviesprijs van 299 euro.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content