Mobiele telefoon kan ook navigeren

Samsung introduceert met de G810 Navi een slidertelefoon die is uitgerust met de nieuwste GPS-technologie en ook een 5 megapixelcamera aan boord heeft.

Samsung introduceert met de G810 Navi een slidertelefoon die is uitgerust met de nieuwste GPS-technologie en ook een 5 megapixelcamera aan boord heeft.

De SGH-810 Navi van Samsung is een nieuwe gsm in een stalen uitvoering die je ook kan gebruiken als navigatiesysteem. De gsm is voorzien van Route 66 Mobile 8 navigatiesoftware, inclusief detailkaarten van heel West-Europa. De G810 Navi is ook uitgerust met een 5 megapixelcamera. Wanneer je een foto neemt wordt de GPS-informatie direct opgeslagen. Dat kan handig zijn om bijvoorbeeld de weg terug te vinden naar de parkeerplaats. De Samsung G810 werkt met het Symbian S60 besturingssysteem. Naast het gps-systeem en de 5 megapixelcamera biedt de slidertelefoon ook een mp3-speler. Op vlak van verbindingen beschikt hij over Bluetooth 2.0, USB 2.0, WiFi en snelle HSDPA-internetverbinding (3,6 Mbps). De G810 Navi is ook ‘Hyves compatible’. Met één druk op de knop publiceer je een foto op je eigen Hyves. De G810 is een echte cameragsm met een 3x optische zoom, Xenon flitser, Wide Dynamic Range Optimizer, gezichtsherkenning en een beeldstabilisator. Als camcorder kan hij opnames maken in QVGA-formaat met een snelheid van 30 frames per seconde. Het interne geheugen van de G810 Navi is 80 MB groot en de gsm kan overweg met MicroSD-geheugen tot 8 GB. De Samsung G810 Navi heeft een adviesprijs van 555 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content