Modulaire beveiligingsappliance

De aXs Guard Gatekeeper van Vasco is een alles-in-één oplossing die geschikt is om bedrijven met 2 tot 20 medewerkers te beveiligen.

De aXs Guard Gatekeeper van Vasco is een alles-in-één oplossing die geschikt is om bedrijven met 2 tot 20 medewerkers te beveiligen.

Vasco Data Security introduceert een totaaloplossing voor de beveiligingsnoden van kleine en middelgrote bedrijven. De aXs Guard Gatekeeper omvat een firewall met IPS (Intrusion Prevention) die beschermt tegen hackingaanvallen, een contentscanningmodule om virussen en spam buiten te houden en een VPN module die het mogelijk maakt om van op afstand in te loggen.Vasco levert de aXs Guard Gatekeeper op een 19-inch 1U server met 2 Ghz processor, 2 GB Ram, 4 Gbit netwerkkaart en een harde schijf van 500 GB. Naarmate de behoefte kunnen bedrijven bijkomende beveiligingsmodules toevoegen, zoals bijvoorbeeld Trend Micro anti-virus, anti-spyware en anti-phishing. Nieuwe gebruikers kunnen worden toegevoegd naarmate het bedrijf groeit. Door de DigiPass authenticatie-oplossing toe te voegen aan de bundel kunnen werknemers ook veilig van thuis of onderweg inloggen op het het bedrijfsnetwerk.De firewall en Intrusion Prevention module beschermt het bedrijf niet alleen tegen aanvallen van buitenaf, het is ook mogelijk om een aantal richtlijnen en beleidsregels te definiëren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om bepaalde websites te blokkeren of diensten, zoals Instant Messaging en internetbankieren, enkel mogelijk te maken na de werkuren.De aXs Guard Gatekeeper bundel heeft een adviesprijs van 750 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content