Monteerbaar luidsprekersysteem voor onderweg

Bose introduceert een draagbaar luidsprekersysteem dat je in minder dan een minuut kan opzetten volgens de fabrikant.

Bose introduceert een draagbaar luidsprekersysteem dat je in minder dan een minuut kan opzetten volgens de fabrikant.

Het Bose L1 Compact systeem is bedoeld voor ruimtes met een publiek tot ongeveer honderd personen. Het bestaat uit een reeks in lijn geplaatste luidsprekers en een bass die is geïntegreerd in de basis waarin ook een versterker, monitor, PA, mixer en equalizer zijn vervat. Er zijn twee configuraties mogelijk: volledig gemonteerd is de set 173 cm hoog voor gebruik in grotere ruimtes. Ingeklapt is de set 43 cm hoog voor gebruik in kleinere ruimtes. Statieven of luidsprekerkabels zijn niet nodig. Je dient alleen de elektriciteitskabel aan te sluiten.

De L1 Compact heeft ingangen om een instrument, microfoon, mp3-speler, computer of ander audiotoestel aan te sluiten. Het systeem maakt gebruik van Bose’s Spatial Dispersion luidsprekertechnologie die volgens de fabrikant een brede, uniforme klankverspreiding over het hele publiek garandeert. De Bose ToneMatch technologie optimaliseert de klank van de instrumenten en microfoons aangesloten op het L1-systeem. Naast de XLR-microfoon- en de 6,3 mm jack instrumentuitgangen biedt het L1 Compact-systeem twee ingangen. Op de 3,5 mm mini-jack stereo-input kan je mp3-spelers, computers en andere toestellen aansluiten met een line-ingang. De RCA-stereo-ingang is bedoeld voor dvd- en cd-spelers, videorecorders en dj-mixers.

Er zijn twee ToneMatch-circuits geïntegreerd: kanaal één is ontworpen voor een dynamische handmicrofoon en kanaal twee omvat een ToneMatch-configuratie voor een akoestische gitaar. Andere instrumenten en audiotoestellen kunnen simultaan worden gebruikt via kanaal twee met een line-ingang. De Bose L1 Compact heeft een adviesprijs van 999 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content