MP3-speler leest ook microSD geheugenkaartjes

De Sansa Fuze is een MP3-speler van SanDisk die ook een ingang heeft voor MicroSD geheugenkaartjes zodat je de opslagcapaciteit kan uitbreiden en ook snel bestanden kan uitwisselen.

De Sansa Fuze is een MP3-speler van SanDisk die ook een ingang heeft voor MicroSD geheugenkaartjes zodat je de opslagcapaciteit kan uitbreiden en ook snel bestanden kan uitwisselen.

SanDisk is een bekend fabrikant van flashgeheugenkaarten. Het bedrijf introduceert met de Sansa Fuze een compacte flashgeheugen mediaspeler die niet alleen muziekbestanden afspeelt, maar ook audioboeken kan afspelen. Bovendien heeft de MP3-speler ook een FM radio aan boord en een ingebouwde voicerecorder. De Sansa Fuze ondersteunt vele populaire muziekformaten, zoals MP3, WAV, Audible (voor audioboeken) en Windows Media Audio (WMA), zowel met beveiligde als onbeveiligde bestanden. De Sansa Fuze ondersteunt ook MPEG-4 video en JPEG foto’s, die je op het 1,9-inch kleurenscherm kan bekijken. Als de Fuze volledig is opgeladen is, kan je er volgens SanDisk tot 24 uur audio en 5 uur video mee afspelen. SanDisk voorzag de Sansa Fuze ook van een sleuf voor MicroSD geheugenkaartjes. Via deze geheugeningang kun je niet alleen de opslagcapaciteit uitbreiden, maar ook snel bestanden uitwisselen met pc, notebook of mobiele telefoon. De Sansa Fuze is leverbaar met drie opslagcapaciteiten: 2, 4 en 8 GB. Met de Sansa Fuze kan je je ook abonneren op diverse download-diensten, zoals Napster, eMusic en andere. De Sansa Fuze is vanaf april te koop in heel Europa, voorlopig alleen in het zwart. De speler is compatibel met Windows XP en Windows Vista en werkt ook met Mac en Linux besturingssystemen (in MSC modus). De adviesprijzen bedragen 79,95 euro voor de 2 GB-versie, 99,95 euro voor de 4 GB-versie en 129,95 euro voor de 8 GB-versie.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content