Mp4-speler met touchscherm

Naast een video-, muziek- en fotofunctie heeft de nieuwe mp4-speler van Lenco ook een e-boekfunctie.

Naast een video-, muziek- en fotofunctie heeft de nieuwe mp4-speler van Lenco ook een e-boekfunctie.


De Lenco Xemio-965 mediaspeler heeft een 7,7 cm (3″) TFT touchscherm met een resolutie van 240 x 400 pixels. De mediaspeler ondersteunt mp3-, wav- en wma-muziekbestanden en avi-, mp4-, flv-, dat-, 3gp-, wmv-, rm-en rmvb-videobestanden. Ook toont hij jpeg-, bmp en gif-fotobestanden.


Met de e-boekfunctie kan je op de Xemio-965 ook txt-bestanden lezen. Het interne geheugen bedraagt 8 GB. Je kan het geheugen uitbreiden met een microSD-kaart tot 8 GB. De mediaspeler is uitgerust met een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting en een mini-USB 2.0-aansluiting.


De Xemio-965 heeft een herhaalfunctie (A/B) waarmee je een gedeelte uit een nummer kan selecteren en dit herhaaldelijk kan afspelen. Daarnaast is er een ID3 Tag-functie voor informatie over onder meer titel, zanger en album. Volgens Lenco is de oplaadbare Lithium batterij goed voor een speelduur van ongeveer 7 uur in mp3-modus en ongeveer 3 uur in videomodus.


De Xemio-965 weegt 78 gram en meet 103,5 x 53,5 x 9,5 mm. Hij is beschikbaar in de kleuren grijs, rood, blauw of fuchsia voor een adviesprijs van 79 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content