MSI met eerste Windows 7 tablet

MSI’s eerste tablet PC is gebaseerd op het Intel mobile platform en Microsoft’s Windows 7 Home Premium besturingssysteem.

MSI’s eerste tablet PC is gebaseerd op het Intel mobile platform en Microsoft’s Windows 7 Home Premium besturingssysteem. De WindPad 100W zal in het eerste kwartaal van 2011 verkrijgbaar zijn.


De MSI WindPad 100W is uitgerust met een Intel Menlow Z530 processor met een kloksnelheid van 1.6 GHz en 2 GB RAM geheugen. Het scherm is een 10,1-inch multipoint touchscreen met een resolutie van 1024 x 600 pixels.


De WindPad 100W heeft een camera op zowel de voor- als achterzijde, een G-Sensor systeem en een ALS lichtsensor. De G-Sensor decteert het zwaartepunt van de tablet, zodat het beeld automatisch geroteerd wordt. De ALS sensor past de helderheid van het scherm aan bij een donkere of lichte omgeving.


De MSI WindPad 100W is ook uitgerust met een mini-HDMI poort en een SD kaartlezer voor extra opslag en het gemakkelijk uitwisselen van bestanden. MSI’s tablet heeft een ingebouwde solid state drive van 32 GB. Verder beschikt de WindPad 100W over een USB-poort, een DC-in connectie en een mic & headphone poort.


Draadloze verbindingen maakt deze WindPad met de ingebouwde 802.11 b/g/n technologie en Bluetooth. MSI levert de tablet PC met exclusieve MSI software, zoals Wind Touch interface, Easy Face herkenning, Easy Picture viewer en een taakbalkvergroter. Volgens de fabrikant is de 2-cellen batterij goed voor een autonomie van meer dan zes uur. De MSI WindPad 100W meet 274 x 173 x 18,5 mm en weegt 800 gram. De adviesprijs werd niet meegedeeld.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content