Multifunctional in verticaal design

Met de nieuwe Lexmark Genesis S815 all-in-one kan je kopiëren, scannen, faxen en e-mailen met slechts één druk op de knop.

Met de nieuwe Lexmark Genesis S815 all-in-one kan je kopiëren, scannen, faxen en e-mailen met slechts één druk op de knop.


De Genesis multifunctionele inkjetprinter heeft een opvallend verticaal ontwerp. Hij biedt een afdruksnelheid in zwart-wit tot 18 pagina’s per minuut (ppm) en in kleur tot 11 ppm.


De Genesis S815 kan je ook gebruiken als digitale fotolijst om foto’s weer te geven op het 4,3-inch kleurenscherm met touchbediening. Het touchscherm biedt ook toegang tot Lexmark’s Smart Solutions, zoals de op cloud gebaseerde applicaties Evernote, TripIt, Facebook en Twitter.


Door de ingebouwde Flash Scan-cameratechnologie met een 10 megapixel imaging-sensor kun je een preview weergeven van het af te drukken of te scannen document. De Genesis S815 is dankzij de Flash Scan-technologie ook in staat een pagina te scannen in minder dan drie seconden volgens Lexmark.


De nieuwe A4 multifunctional maakt gebruik van Lexmark’s Vizix afdruktechnologie met aparte inkt-cartridges en kan ook dubbelzijdig afdrukken. De S815 ondersteunt Wireless-N draadloze technologie. De all-in-one meet 420(H) x 386(B) x 321(D) mm. De adviesprijs bedraagt 399 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content