Multifunctioneel Powerline stopcontact van AVM

AVM introduceert een slim stopcontact dat Powerline-functionaliteit en WLAN-technologie combineert en ook het energieverbruik van aangesloten apparaten meet.

Met het nieuwe FRITZ!Powerline 546E intelligente stopcontact van AVM kan je netwerkapparaten verbinden via het elektriciteitsnet en via Wireless N-verbindingen. Daarnaast kan je met het FRITZ!Powerline 546E elektrische apparaten in- en uitschakelen en hun energieverbruik meten.


De FRITZ!Powerline 546E is uitgerust met twee LAN-poorten en biedt overdrachtsnelheden tot 500 Mbit/s via het elektriciteitsnetwerk in huis. De Powerline-adapter functioneert daarnaast als draadloos access point en repeater waarbij Wireless N-verbindingen met doorvoersnelheden tot 300 Mbit/s mogelijk zijn.


Dankzij het intelligente stopcontact van de FRITZ!Powerline 546E kan je de Powerline-adapter thuis of onderweg bedienen vanaf een pc, smartphone of tablet. Ook geeft het informatie over het energieverbruik van aangesloten apparaten. De FRITZ!Powerline biedt af fabriek versleuteling van het netwerkverkeer op basis van 128-bits Powerline-encryptie en wireless LAN WPA2-encryptie.


Het AVM FRITZ!Powerline 546E slimme stopcontact is al verkrijgbaar en heeft een adviesprijs van 100 euro exclusief BTW.


Bron: www.diskidee.be

Partner Content