Multifunctionele A3 fotoprinter met zes inkten van Epson

Epson voegt aan de Expression Photo-serie een multifunctionele fotoprinter toe die zes kleuren gebruikt en die geschikt is voor A3-formaten.

Epsons Expression Photo XP-950 is een alles-in-één fotoprinter ontworpen voor mensen die thuis grotere foto’s willen afdrukken. Het is de eerste alles-in-één foto-oplossing met zes kleuren die ook geschikt is voor A3-formaten aldus Epson. Bovendien heeft de inkjetprinter een compact formaat (479 x 356 x 148 mm).


De Epson Expression Photo XP-950 heeft aan de achterzijde een invoer voor speciale media met formaten tot A3. Dankzij de dubbele papierladen aan de voorzijde kan je schakelen tussen fotoafdrukken en media van A4-formaat, zonder dat je tijdens het afdrukken papier hoeft te herladen.


De Expression Photo XP-950 maakt gebruik van Epson Claria Photo HD Ink. De zeskleureninktset bestaat uit zwart, cyaan, magenta, geel, lichtcyaan en lichtmagenta. De printer heeft een gemotoriseerd bedieningspaneel en een uitvoerlade die automatisch wordt geopend voor het afdrukken.


Je kan het toestel ook bedienen via een interactief menu op het 8,8 cm touchscherm voor het afdrukken van geheugenkaarten en via PictBridge. Ook afdrukken op cd’s en dvd’s is mogelijk.


Met Epson Connect kan je documenten en foto’s via Wi-Fi draadloos afdrukken vanaf smartphones en tablets. De XP-950 is ook voorzien van Wi-Fi Direct om af te drukken vanaf draadloze apparaten zonder dat je verbinding hoeft te maken met een draadloze router. Met Scan-to-Cloud kan je gescande documenten direct in cloud-diensten opslaan. Ook Google Cloud Print wordt ondersteund.


De Epson Expression Photo XP-950 multifunctionele inkjetprinter is vanaf september 2013 verkrijgbaar voor een adviesprijs van 429 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content