Multifunctionele projectoren voor bedrijfsleven en onderwijs

Epson brengt drie projectoren op de markt die naast betaalbaar ook erg draagbaar zijn en bovendien eenvoudig in gebruik.

Epson brengt drie projectoren op de markt die naast betaalbaar ook erg draagbaar zijn en bovendien eenvoudig in gebruik.

De nieuwe EB-S6, EB-X6 en EB-W6 projectoren van Epson zijn dankzij hun kleine afmetingen en beperkte gewicht eenvoudig te verplaatsen. Met de standaard meegeleverde draagtas kun je zowel de projector als de accessoires overal mee naar toe nemen. Bovendien zijn de projectoren gemakkelijk aan het plafond te bevestigen. De EB-S6 (svga) en EB-X6 (xga) leveren 2200 lumen en hebben een contrastverhouding van 2.000:1. De WXGA-technologie van de EB-W6 maakt deze projector een goede partner voor breedbeeldnotebooks. De EB-W6 levert een lichtopbrengst van 2000 lumen en is in combinatie met een whiteboard te gebruiken voor interactief lesgeven. Met Automatic Keystone-correctie, beschikbaar in de EB-X6 en EB-W6 modellen, worden de projectiehoek en het bereik automatisch aangepast. De projectoren beschikken over enkele nieuwigheden, zoals de snelstartfunctie die zorgt voor een opwarmtijd van slechts 5 seconden. De Direct Power On/Off functie, wat nieuw is binnen dit prijssegment, stelt de gebruiker in staat het netsnoer aan te sluiten of af te koppelen om de projector aan of uit te schakelen. De EB-S6, EB-X6 en EB-W6 projectoren zijn uitgerust met diverse aansluitmogelijkheden. De EB-W6 is compatibel met HDMI, USB en SD-geheugenkaarten en is daarmee handig voor multimediapresentaties. De functie USB Display van Epson maakt het mogelijk direct via een USB-verbinding een presentatie te geven. Hiervoor hoeven verder geen instellingen te worden gewijzigd en rgb-kabels zijn niet langer nodig. Met de afstandsbediening, die bij alle projectoren wordt meegeleverd, kun je gemakkelijk diavoorstellingen bedienen en inzoomen. De prijs voor de Epson EB-S6 bedraagt 434 euro, voor de Epson EB-X6 565 euro en voor de Epson EB-W6 779 euro.

Peter Schildermans Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content