Mutsen en oorverwarmers met ingebouwde koptelefoon

Cellularline Music Muffs © Cellularline

Voor Cellularline, de Italiaanse fabrikant van accessoires voor mobiele telefoons, mag het deze winter gerust koud worden. Het bedrijf pakt uit met mutsen en oorwarmers waarin een koptelefoon verwerkt zit. Nieuw zijn ook handschoenen waarmee je het aanraakscherm van je smartphone kunt bedienen.

De nieuwe smartphone-accessoires van Cellularline houden je warm wanneer het koud is, maar laten je toch toe om je smartphone (of tablet) te gebruiken.

De Cellularline Touch Gloves touchscreen handschoenen hebben speciaal ingeweven stoffen die je toelaten om het aanraakscherm van je smartphone of tablet ook bij koud weer te bedienen. Deze handschoenen zijn er in bruin en zwart en in de maten L en XL voor mannen en in bruin en paars en in de maten S en M voor vrouwen.

Combineer de handschoenen met de nieuwe Cellularline Music Caps: mutsen met ingebouwde speakers. De oordopjes kun je verwijderen, zodat je de muts kunt wassen. Er zit ook een microfoon, antwoordtoets en volumeregelaar op deze warme mutsen, die verkrijgbaar zijn in zwart, marineblauw en legerprint voor mannen en in wit met een grijze rand voor vrouwen.

Is een muts niet warm genoeg, dan kun je ook nog altijd kiezen voor de Cellularline Music Muffs: oorverwarmers met ingebouwde speakers. De oorverwarmer heeft net zoals de muts een ingebouwde microfoon, antwoordtoets en volumeregelaar. Het diadeem is elastisch en past op elk hoofd. De oorverwarmers zijn er in de kleuren zwart, grijs, beige en bruin.

De Cellularline Music Caps kosten 24,99 euro. Voor de Music Muffs betaal je eveneens 24,99 euro. De Touch Gloves ten slotte kosten 10,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Partner Content