Muziek draadloos afspelen

Creative introduceert een luidsprekersysteem dat gebruikmaakt van Bluetooth technologie om muziek draadloos weer te geven.

Creative introduceert een luidsprekersysteem dat gebruikmaakt van Bluetooth technologie om muziek draadloos weer te geven.

Creative’s ZiiSound D5 is een enkelvoudig luidsprekersysteem dat is uitgerust met Bluetooth 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate) om een verbinding te maken met mobiele telefoons, netbooks, draagbare mediaspelers of andere apparaten die Bluetooth A2DP ondersteunen. Het draadloos luidsprekersysteem is voorzien van apt-X-audiocoding technologie voor stereo Bluetooth-audio. Deze technologie zorgt bij draadloze overdracht voor een audiokwaliteit die vergelijkbaar is met bedrade luidsprekersystemen.

Het ZiiSound D5-luidsprekersysteem biedt drie manieren om apparaten aan te sluiten: via de ingebouwde Bluetooth-functie van het apparaat, via een USB Bluetooth Transmitter die je aansluit op een usb-poort van een notebook of netbook, of via de iPod Transmitter die je op een iPod of iPhone aansluit. De iPod Transmitter transformeert je iPod of iPhone in een draadloze afstandsbediening en omvat de EZ-Charge-oplossing. Hiermee kan je een iPod of iPhone docken op de ZiiSound D5 om het toestel op te laden.

De Creative ZiiSound D5 heeft ook een geïntegreerde AUX-ingang voor verbinding met andere audio-apparaten. Het luidsprekersysteem heeft een bereik tot 10 meter. Het meet 42,5 x 11 x 9 cm en weegt 3,8 kg.

Het ZiiSound D5-luidsprekersysteem heeft een adviesprijs van 329,99 euro.

Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content