Muziek streamen met Raumfeld Cube

In de Raumfeld serie brengt Teufel een kubusvormige luidsprekerset op de markt die ontworpen is om muziek draadloos te streamen met Android en iOS apparaten.

Teufels Raumfeld Cube is een nieuwe WLAN stereo hifi-speakerset die een aanvulling vormt op de Raumfeld luidsprekerserie van de Duitse fabrikant. De Cube kan je inzetten als individueel streaming speakerpaar, maar is tevens geschikt om op te nemen in een multikamermuzieksysteem met andere Raumfeld componenten.


De Raufmeld Cube is een 2-kanaals coaxiaal systeem. De master speaker beschikt over een ingebouwde 70 watt Bi-Amping versterker en de WLAN 802.11b/g/n module. Ook heeft de speaker een 10/100 Mbit/s ethernet-poort. Door middel van een speciale kabel verbind je de master met de slave speaker.


De nieuwe luidsprekers van Teufel zijn uitgerust met een 28 mm tweeter en het Double-BassReflex systeem met subwoofer voor basweergave. Het frequentiebereik loopt van 62 tot 20000 Hz.


De Raumfeld Cube speakers hebben een behuizing in MDF en een afwerking in witte lak. Ze meten 19,5 x 19,5 x 19,5 cm en wegen 4 kg.


Zoals alle Raumfeld producten is ook de Raumfeld Cube te bedienen met de gratis Raumfeld app voor iOS en Android. Er is tevens een Raumfeld Controller afstandsbediening met touchscherm verkrijgbaar voor deze serie.


De Teufel Raumfeld Cube draadloze speakerset is verkrijgbaar via de Teufel website voor een adviesprijs van 499 euro.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content