Muziekdienst Sony gelanceerd in België

Sony’s muziekstreamingdienst Music Unlimited is nu ook in België te gebruiken en biedt een muziekbibliotheek met meer dan vijftien miljoen nummers.

Sony’s muziekstreamingdienst Music Unlimited is nu ook in België te gebruiken en biedt een muziekbibliotheek met meer dan vijftien miljoen nummers.


De muziekservice Music Unlimited van Sony Entertainment Network is al sinds december 2010 in de lucht. Met de lancering in België is de mumziekdienst in de cloud nu in zestien landen beschikbaar. Met een account kan je gebruik maken van Music Unlimited met diverse apparaten, waaronder pc’s, Android smartphones en tablets, Sony Bravia HD-tv’s, Blu-ray Disc-spelers en -homecinema’s, Sony audionetwerksystemen, Sony Walkman, PlayStation 3, Playstation Vita en PlayStation Portable.


Sony biedt een basismaandabonnement dat 3,99 euro kost en een Premium abonnementen dat 9,99 euro per maand kost. Dit zijn prijzen die vergelijkbaar zijn met de meeste andere aanbieders op de Belgische markt, zoals Spotify, simfy, Deezer en rara, al is het basisabonnement bij hen 1 euro duurder. Ook bij Sony kan je met beide abonnementen genieten van reclamevrije radiozenders.


Het Premium abonnement biedt ook de mogelijkheid om eigen muziek aan de cloud toe te voegen met de Music Sync-functie. Sony heeft onlangs ook een offline afspeelfunctie toegevoegd aan zowel zijn Walkman als Android-smartphone, zodat je in het Premium abonnemnent muziek kan beluisteren op deze apparaten zonder dat een 3G- of WiFi-verbinding nodig is. Nieuwe abonnees krijgen dertig dagen lang gratis een Premium abonnement op Music Unlimited.


Bron: www.diskidee.be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content